If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Forex kalendár ( factory)ti ukazuje časy a stručný popis najvýznamnejších ekonomických správ (fundamentálnych), ktoré sa týkajú konkrétneho menového páru. Tieto správy bývajú najčastejšou príčinou pre výrazné krátkodobé pohyby ceny. Počas vydanie správy môže volatilita trhu niekoľkonásobne narásť, čo znamená pohybmi od niekoľkých pipov až po desiatky pipov priebehu niekoľkých sekúnd, preto je dobré ho denne sledovať a pripraviť sa na možné výkyvy.
Zdravím, začnu trochu ze široka, všechny definice forex ovládám bohužel skutečnost je úplně jiná. S odhodláním nováčka, do všech obchodů jsem byl hrrr, žádná hluboká myšlenka. Jednou to vyšlo, jednou ne. Prošel jsem Všechny, ale s odstupem času vidím a vím, že potřebuji zasvětit hlouběji do tajů obchodování na Forexu. Je tu někdo, kdo ví předat své zkušenosti, případně máte něco co funguje. děkuji za zpětnou vazbu.
Jaká obchodní strategie je vhodná pro začátečníka?
pokud začínáte tak zde je jako takový manuál pro forex obchodníka: nejlepší možné strategie doporučuji ty dlouhodobější. Začněte na denních, 4 H a 1 hodinových grafech. Zkoušejte do grafu základní nástroje technické analýzy, vytvořte si jednoduchý obchodní systém, který vám bude vyhovovat a sedět vašemu obchodnímu stylu a povaze. Vyvarujte se scalping systémem a berte trading z dlouhodběší perspektivy. Dále doporučuji z počátku se věnovat pouze jendoho měnovém páru (např. EUR / USD). Naučte se znát jeho pohyby a chování při vyhlašování ekonomických zpráv. Snažte se najít takových obchodní systém, který bude dlouhodobě ziskový i při otestování na histrorii (ale pozor to že systém fungoval v historii neznamená, že bude fungovat i v budoucnu protože trhy se mění).
Zdravím. Chtěl bych se stát leteckým RC modelářem, jenomže jsem uplný začátečník a spousta věcí mi není jasných. Chtěl bych si postavit letadlo uplně od začátku podle výkresu Potřeboval bych poradit jestli někde není nějaké video např na youtube nebo někde jinde, kde takový model někdo stavý a nebo neznáte někdo nějaký modelářský klub v okolí chrudimě ? Je mi 28 let a chtěl bych si splnit svůj sen, protože až tehdy mám dostatečný příjem, abych to mohl rozjet Ale jak říkám při stavbě určitě narazím na problémy a prostě budu potřebovat rady.
Děkuji.
Zdravím. Chtěl bych se stát leteckým RC modelářem, jenomže jsem uplný začátečník a spousta věcí mi není jasných. Chtěl bych si postavit letadlo uplně od začátku podle výkresu Potřeboval bych poradit jestli někde není nějaké video např na youtube nebo někde jinde, kde takový model někdo stavý a nebo neznáte někdo nějaký modelářský klub v okolí chrudimě ? Je mi 28 let a chtěl bych si splnit svůj sen, protože až tehdy mám dostatečný příjem, abych to mohl rozjet Ale jak říkám při stavbě určitě narazím na problémy a prostě budu potřebovat rady.
Děkuji.
Děkuji.
Hello, skuste zveřejnit příspěvek v jiném vlákně, napr.hobby, Aleve inzeráty a tam požádat o radu, toto vlákno je určeno pro obchodníky na Forexu
Comment
Advanced mode Normal mode