Vítam kolegov, opäť sa prehrabávam v kóde svojho obchodného systému. Bolo nudno a dal som si ako prioritu vyriešenie jednej z úloh, ktorá mi nedávala pokoj, a síce sa mi nikdy nepáčili ploché sviečky na grafe. Preto bol od nuly navrhnutý...
USD/CHF H4 Úrovne Murreyho Podpora na úrovni 1/8 zatiaľ nepustila kotácie nižšie a ako výsledok máme v daný moment niečo podobné túžbe odísť smerom na sever. Ale vyššie sa tam nachádza odpor od kĺzavého priemeru a úrovní 2/8 a vyššie 3/8....
Vertikálny štart na anomálnych objemoch вынес цену к 1.36591, ale už teraz sú viditeľné prvé známky vyčerpania. Posledné sviečky kreslia dlhé tiene zhora, impulz sa pri strope vyfukuje. Takéto parabolické pohyby zriedka pokračujú bez hlbokej...
Na konci včerajšieho obchodného dňa po páre AUD/USD kupujúci opäť začali prejavovať aktivitu a v dôsledku následného rastu sme dokázali preraziť cez lokálnu úroveň rezistencie v podobe klesajúcej línie v oblasti 0.7110, pričom objemy počas rastu a...
Cena EURUSD urobila silný výskok nahor a prerazila rezistenciu 1.1670, čím dosiahla nový vrchol v oblasti 1.1710. Po vertikálnom impulze s anomálnym nárastom objemu trh vstúpil do fázy realizácie ziskov. Posledné červené sviečky ukazujú prvé známky...