Cześć forumowiczom! EURUSD, H1 W przeciwieństwie do wczoraj, europejska sesja odbywa się w mniej zmiennej atmosferze. Wydaje się, że ani odchylenie w górę nie udaje się rozwijać, ani sprzedawcy nie są w stanie sprowadzić ceny z powrotem na...
Cześć wszystkim. Para EUR/USD nadal utrzymuje możliwość kontynuacji spadkowej korekty z głębokimi celami aż do 1.0530, ale pierwszymi sygnałami realizacji tych planów będzie przebicie dolnego poziomu wewnętrznej sesji na dzisiaj 1.1070 podczas...
Dolar i para USDJPY rozpoczęły tydzień z luką cenową. Wczoraj sprzedający nie zostali dopuszczeni do zamykania luki cenowej. Wręcz przeciwnie, pewnie kontynuowali wzrost, osiągając nowe szczyty. Co dalej?! Często luki cenowe, które powstają...
Ocena sytuacji na rynku - GBPUSD. Rozważam kilka scenariuszy ruchu cenowego z obszaru 0 (1.31385) i 50 (1.32182), utworzonego przez poziomy Fibonacciego, które ustawiłem na poprzedni dzień na wartościach high i low. Preferuję pierwszy scenariusz....
AUDUSD. Dzień dobry wszystkim. Otrzymaliśmy nowe raporty COT dotyczące opcji, co potwierdza moje przewidywania. Oczekiwałem zawężenia obszaru równowagi, co widać w bieżących raportach, a obecnie obszar równowagi wynosi 0,64228-0,64353, w tym...