EUR/USD D1. Dzień dobry wszystkim! Życzę udanego dnia. Na wykresie pary EUR/USD niedawno po retestacji dolnej strefy oporu na poziomie 1.1485 - 1.1350 zamknęliśmy wczoraj dzień formacją odwrócenia niedźwiedzia w postaci świecy zanurzającej....
Cześć wszystkim. Dla pary GBP/USD obecnie obserwujemy opór i brak chęci do zejścia, ale niedźwiedziom pozostały szanse na dzisiaj. Jeśli nastąpi przebicie górnego wewnętrznego poziomu dziennej sesji na poziomie 1.3452 podczas sesji europejskiej,...
NZDUSD: Wykres H1. Instrument handluje w pobliżu poziomu oporu W1 Res C: 0,59598. Jeśli cena wzrośnie powyżej tego poziomu, potencjalnym celem może być poziom 0,597765 lub cena może dotrzeć do poziomu Fibonacciego 123,6: 0,59912. Istnieje także...
Wykres okresu D1 - para walutowa EURUSD. Struktura falowa na tym wykresie dziennym nadal rozwija się w górę, wskaźnik MACD znajduje się w strefie zakupu, ponownie rośnie ponad swoją linią sygnału. Ostatni tydzień handlowy był całkiem normalny,...
Wszystkim cześć! Wczoraj sprytnie dodałem parę EUR/USD. Trzymam się zakupów jeszcze trochę, do czasu Ameryki, a potem zdecyduję, gdzie zamknąć. Na sprzedaże narazie nie mam, wczoraj zamknąłem wszystko, widząc, że para nie zbliża się do stopów. Jak...