Na wykresie H4 dla pary walutowej dolar jen obserwujemy, że cena pary spadła przez dwa dni. Jednakże dzisiaj o siódmej godzinie cena pary odwróciła się od poziomu 142,114 i poszła na północ. Aktualnie para znajduje się w strefie byków wskaźnika...
Cześć od Motoristy. Chciałbym przeanalizować możliwość sprzedaży na EURUSD na interwale czasowym godzinowym, który wystarczy na jedną transakcję dziennie. Wejście do transakcji będzie możliwe przy - 1.1303. Umieścimy nasze zlecenia stop w...
Na parach walutowych GBP/USD obecnie na wykresie godzinowym obserwujemy trend wzrostowy, ponieważ cena jest powyżej 133-okresowej średniej kroczącej. Jednakże na niższym interwale czasowym cena zamknęła się poniżej tej samej średniej, co wskazuje...
Moje pozdrowienia idą do Ciebie wraz z moją analizą rynku na dziś. Wydaje mi się, że warto rozważyć zakup na USDJPY. Na interwale czasowym H1 planujemy otwarcie na - 146.03. Gdy cena zbliży się do poziomu - 144.76, zamykamy naszą pozycję ze...
Para GBP/USD przez połowę dnia handluje w pobliżu obszaru wsparcia 1.3430-1.3455. Nie mogą spaść niżej, siła niedźwiedzi jest niewielka wobec trendu, zwłaszcza że brak jest nowości sprzyjających aktywnemu spadkowi. Dlatego rozważam obecnie zakupy...