Analizując obecną sytuację na wykresie USDCHF, zauważamy, że para walutowa ma potencjał kontynuacji wzrostu. Obecnie cena wynosi 0,84213 i znajduje się powyżej średniej ruchomej w cenie 0,84079. Świadczy to o tym, że zakup aktywów w tym momencie...
Co obserwujemy na EUR/USD? Minęły już dwa dni od momentu rozpoczęcia wzrostu ceny. Jednakże istnieje pewien negatywny czynnik, który wpływa na technikę i estetykę ruchu. Cena nie przetestowała poziomu wsparcia 38,2% Fibonacciego na 4-godzinnej...
Analiza techniczna dla pary walutowej USD/CAD (H1) Witam! Cóż, życzę wszystkim udanego i zyskownego tygodnia! Wczoraj handlowałem na parze walutowej USD/CAD — wchodziłem dokładnie na szczytach, czyli tam, gdzie znajduje się kluczowa strefa oporu...
Cześć, traderzy! Wczoraj mieliśmy ładny wzrost na EUR/USD. Wychodziłem z zakupów zdecydowanie za wcześnie. Zdobyłem tylko 40 punktów z możliwych 110. Obecnie cena konsoliduje się w pobliżu oporu 1.1200. Sądzę, że przebicie w górę ma duże szanse na...
Para walutowa NZDUSD w zeszłym tygodniu skorygowała się z poziomu 0,6018 na południe. W tym tygodniu para kontynuowała korektę w zakresie średnich kroczących i odbiła się na północ od wcześniej przebitego poziomu 0,5848. Obecnie cena handluje...