Wesołego handlu chłopcy i dziewczęta! Co możemy zrobić tutaj na EURJPY na TF = H1. W określeniu potencjalnego kierunku ruchu ceny pomoże mi Parabolic z ceną 163.76. Cena zamknięcia świecy 163.07. Pomimo chęci zakupu, Parabolic nie zezwala mi na...
Witajcie szanowni traderzy! Spróbujmy zanalizować GBPJPY na interwale czasowym H1. Mój ulubiony wskaźnik Parabolic wskazuje mi kierunek ruchu waluty. Jego wartość to 194.27. Ostatnia świeca zamknęła się na 193.50. Położenie ceny Parabolic...
AUDCHF. 2.6.2025. Poniedziałek. Szanowni Państwo! Dla traderów operujących na interwale dziennym, co oznacza transakcje długoterminowe, cena na zakup i sprzedaż wynosi odpowiednio 0.5762 w górę i 0.4999 w dół. Interwał dzienny to oczywiście dobra...
USDCAD Wszystkim dobrego dnia! Kanał regresji liniowej skierowany w dół wskazuje na siłę sprzedającego, który stara się zbliżyć do poziomu 1.36726. Na poziomie docelowym ruch zostanie zatrzymany. Ze względu na osłabienie spowodowane wybraną...
Na interwale czasowym H1 dominuje trend wzrostowy na parze walutowej NZDUSD, co potwierdza wskaźnik trendu - średnia krocząca o okresie 120, ponieważ linia wskaźnika znajduje się poniżej ceny. Kolejny wskaźnik, Zig Zag, pokazuje strukturę...