GBPUSD Znalazłem prognozę dotyczącą GBPUSD, którą opracowałem już pod koniec lutego. Kupowałem z poziomów 1.26+_, a następnie ustawiałem zlecenia zbycia z poziomów 1.30+_. Zlecenia te zostały zrealizowane, ale wszystko nie skończyło się na...
USDJPY. Dzień dobry, szanowni traderzy. Przeanalizujmy parę walutową USDJPY na wykresie H1. Wydaje się, że byki opuściły rynek. Obecnie handlują tylko sprzedawcy i niedźwiedzie. Aktualnie kurs waluty wynosi 145.97. Sądzę, że spadek notowań będzie...
Analiza techniczna pary walutowej EUR/USD (H1, H4) Witajcie, koledzy! Wczorajszy dzień handlowy przyniósł nam bezpośrednią korelację z sąsiadem GBP/USD, jednak EUR/USD wykazał niższą dynamikę cenową. Obecnie cena utrzymuje się w przedziale 1.11764...
Ruch AUDUSD wzdłuż poziomów fibo. Formowanie cen w obszarze od 0% - 0,64231 do 50% - 0,64623 poziomów Fibonacciego w stosunku do poprzedniego dnia handlowego sugeruje trzy różne scenariusze. Scenariusz (A) - konsolidacja w ciągu dnia handlowego....
EUR/USD Uważam, że można już stwierdzić zakończenie fali korekcyjnej wzrostu w parach euro/dolar na wczorajszych negatywnych danych dotyczących siły dolara amerykańskiego, które wskazywały na spadek inflacji w USA w kwietniu. Ostatecznie wzrost...