V každém indikátoru jsou své silné a slabé stránky. Na měnovém páru EURGBP indikátor Išimoku ukazuje svou silnou stránku, která se выражuje tím, že trh se nachází na úrovni 0.85786, což je výše než úrovně linií Senkou Span A 0.85521 a Senkou Span B...
USD/ZAR. Dobrý den. Dolar/Rand se včera docela slušně prošel jižním směrem, i když jsem očekával pokračování severního nastavení. Ale pár znovu přistoupil k testu spodní hranice globálního trendového kanálu, kde se i zastavil. A varianta s pohybem...
Měnový pár NZDJPY. Tento měnový pár nyní obchoduje na úrovni 94.300. Když se dívám na dnešní pohyb vzhůru, velmi chci otevřít prodejní obchod. Možná předbíhám události, ale můj obchodní systém mi napovídá, že nastal moment, kdy je potřeba zavírat...
U měnového páru EUR/USD obchodujeme v rámci rostoucího trendu, отрабатываем обычай паттерна роста разворота и здесь также не вижу, как и по фунту. Получается, установлена новая цель для роста 1.1710, актуальный уровень поддержки 1.1570. В течение...
Analýza trhu GBP/USD: Býčí trend zůstává dominantní Dobré odpoledne. Tato diskuse o páru GBP/USD je velmi zajímavá. Při pohledu na celkový pohyb ceny se zdá, že rostoucí trend je stále velmi silný. Ve skutečnosti byl růst v předchozí obchodní...