CHF JPY forum pro analýzy
Logo

Přihlášení

No announcement yet.

CHF JPY forum pro analýzy

Theme: Chf/jpy
X

• Filtr
  • Čas
  • Zobrazit
Clear All
new posts
20
    #1 Sbalit

Chf/jpy
    Vážení kolegové!

Toto vlákno je určeno pro publikaci technické analýzy účastníků fóra InvestSocial na měnový pár CHF/JPY.

❗️ Prosíme, dodržujte pravidla fóra a zásady slušné komunikace. Příspěvky, které tato pravidla poruší, budou odstraněny.

Velmi vítáme sdílení screenshotů s grafickou analýzou (značení na grafech).

❌ Striktně zakázány jsou: spam, kopírování cizích příspěvků (copypaste), a emocionální osobní útoky mezi členy.

👉 Přejeme všem příjemnou diskusi a mnoho ziskových obchodů! 💰📈
  • <a href="https://www.instaforex.eu/ru/?x=ruforum">InstaForex</a>
    #2 Sbalit

CHFJPY M15
    Pár zde klesal z úrovní 170,868. Zde byl rozsah, pár se posunul výše. Poté klesl dolů k dolním hranicím rozsahu. Začal se odrážet a posunul se k horním hranicím. Zde byl objem prodeje. Předpokládala jsem, že pár půjde dolů, byla prolomena podpora 169,602. Zde byl objem nákupu. Předpokládala jsem, že pár půjde dolů, že dosáhne úrovní 168,425. Zde byl objem prodeje. Předpokládala jsem, že pár půjde dolů k podpoře 167,499. Zde byl rozsah a pár se posunul výše. Vyrazila stop lossy z tohoto rozsahu, v současnosti se obchoduje kolem maxima. Nicméně stále předpokládám, že půjde dolů k podpoře 167,499.

Komentář

Advanced mode
      #3 Sbalit

CHFJPY M15
      Pár zde obchodoval pod úrovní podpory 168,692, byl zde prodejní objem. Předpokládala jsem, že pár klesne k podpoře 167,499. Udělal odraz, zde byl rozsah kolem odporu 168,692. Prorazil rozsah nahoru. Byl zde prodejní objem a předpokládala jsem, že pár půjde výše k odporu 169,206. Byl zde prodejní objem, limity se spustily, pár obnovil rozsah, odešel na úrovně 168,415, odrazil se a předpokládala jsem, že pár půjde výše k odporu 169,206.​

Komentář

Advanced mode
        #4 Sbalit

V měnovém páru CHFJPY se udržují předpoklady pro růst. Po korekci dolů, která začala po dosažení předchozího maxima (170,95+), se opět objevila aktivita ze strany kupujících. Cena se vrátila k průměru obchodního rozsahu, což je dobré znamení pro další růst s ambicióznějšími cíli. Vzhledem k oslabování japonského jenu dávám přednost růstu a prvním cílem kupujících je úroveň 171,00 (s malou odchylkou). Úspěšné proražení a upevnění nad 171,00 kupujícími potvrdí, že býci jsou vážně naladěni a mají v úmyslu pokračovat v růstu až k úrovním 175,50-175,75.
        Samozřejmě, nálada v jenových párech se může kdykoli změnit, takže nelze vyloučit, že prodávající mohou stáhnout cenu CHFJPY až k 168,50-167,85. Upevnění pod těmito úrovněmi by mohlo vést k dalšímu poklesu k 166,50-166,00. I když tento scénář považuji za málo pravděpodobný, nevylučuji ho. A pokud by události pokračovaly tímto směrem, je důležité, aby se prodávajícím nepodařilo upevnit pod 166,00-165,75. V takovém případě by mohli prodávající pokračovat v poklesu velmi dlouho. :respect: [PŘILOHA_37494571]

Komentář

Advanced mode
          #5 Sbalit

CHFJPY M15
          Pár zde prolomil úroveň podpory 168,692. Byl zde objem prodeje a předpokládala jsem, že pár klesne k úrovni podpory 167,499. Zde byl rozsah kolem odporu 168,692. Došlo k proražení tohoto rozsahu směrem na sever, když se obchodovalo poblíž odporu 169,206, došlo k poklesu. Pár vyšel z rozsahu a začal růst. Dosáhl odporu 169,602 a prorazil ho. Předpokládám, že půjde výše k odporu 170,476. Celkově zde očekávám pokračování oslabování japonského jenu a domnívám se, že pár půjde výše.

Komentář

Advanced mode
            #6 Sbalit

Ahoj, vážení kolegové. Právě zkoumám měnový pár CHF/JPY na jednohodinovém grafu. V současné době se kurz měny pohybuje kolem 170,29. Mám pocit, že dnes je býčí den. Minimální úroveň měnových kotací byla vytvořena kolem 168,04. Maximální úroveň měnových kotací byla vytvořena kolem 170,90. Pokud by kurz měny náhle překročil úroveň 170,60, můžeme očekávat další růst kotací směrem k úrovni 171,20. Všem přeji hodně štěstí. [PŘILOŽIT_37501580]

Komentář

Advanced mode
              #7 Sbalit

Prodejci v páru CHFJPY podnikli korekci, nicméně sentiment zůstává bullish. Nelze vyloučit, že zhruba od současné úrovně se opět vrátí k růstu a brzy uvidíme vzestup k 171,30 (nejdříve), a poté již k 172,20, 172,80. Hlavní cíle kupujících jsou samozřejmě výše, blíže k 175,75, a vytváří se dojem, že by se k nim mohli brzy dostat.

Možnosti nákupů budou zrušeny v případě, že prodávající budou schopni pokračovat v poklesu k 169,00 a upevnit se pod touto úrovní. V takovém případě hrozí, že pár CHFJPY se vrátí k poklesovému trendu a mohou se tak přiblížit k 166,00. Nicméně při odrazu od 169,00 vypadají nákupy lákavě. Úplný pokles v současné době vypadá málo pravděpodobně, ale v japonských párech není nic vyloučeno. :respect:

Komentář

Advanced mode
                #8 Sbalit

CHFJPY M15
                Pár zde obchodoval v rozmezí kolem úrovně podpory 169,975. Byl zde objem ve směru prodeje. Předpokládala jsem, že pár půjde dolů od úrovně podpory 169,975, byly zde limity na nákup. Předpokládala jsem, že pár půjde až k úrovním 171,255. Zde bylo rozmezí, zde byl objem ve směru prodeje. Předpokládala jsem, že pár půjde dolů, že půjde až k podpoře 170,476. Jak vidíme, od podpory se odrazila, byly zde limity na nákup. Předpokládala jsem, že půjde výše, byla prolomena podpora 169,975 a předpokládala jsem, že pár půjde dolů. Předpokládala jsem, že půjde až k podpoře 169,206. Mé stanovisko zůstává stejné.

Komentář

Advanced mode
                  #9 Sbalit

Dočasné posílení jenu ovlivnilo i měnový pár CHFJPY. I když korekce, a právě tak vypadá současné pokles, lze toto považovat z pozitivní stránky - je to příležitost otevřít nákupy za lepší ceny. Návrat k růstu může nastat jak z aktuálních, tak i nižších úrovní, přibližně od 169,20+/-. Nejbližším cílem kupujících bude úroveň 172,10 a po upevnění nad touto úrovní bude možné konečně stoupat k 175,75. Samozřejmě, korekce během pohybu k plánovaným cílům nejsou vyloučeny, no, jak by to bylo bez nich.
                  Pokud prodejci CHFJPY dokážou nejen klesnout k 169,20, ale i se udržet pod touto úrovní, pak se korekce změní v pokles, což znamená, že existuje šance, že klesnou ještě níže, a tento pokles může vést cenu k 165,00 (s malou nepřesností). Zde je pravděpodobnost odrazu poměrně vysoká, ale každopádně bude třeba sledovat situaci, protože jen může dlouho a tvrdohlavě jak posilovat, tak zlevňovat. Nicméně varianta s poklesem vypadá stále méně pravděpodobně, i když nelze vyloučit nic.:respect:

Komentář

Advanced mode
                    #10 Sbalit

CHFJPY M15
                    Pár zde obchodoval v rozmezí, byl prolomen odpor 170.476. Byl zde nákupní objem, předpokládala jsem, že pár půjde výše, že půjde k rozmezí 171.195. Poté byl zde nákupní objem a předpokládala jsem, že pár půjde výše, ale nakonec se trochu odrazil, odrazil až k podpoře 170.476. Byl zde nákupní objem a předpokládala jsem, že pár půjde výše. Byla prolomena podpora 169.975. Byl zde růst objemový. Předpokládala jsem, že pár stále půjde výše, a má názor zůstává stejný. Myslím si, že půjde až k odporu 171.707.

Komentář

Advanced mode
                      #11 Sbalit

CHFJPY M15
                      Pár se obchodoval v klesajícím trendovém kanálu. Byly prolomeny horní hranice, pár se dostal k odporu 169.602, zde byl objem prodeje a předpokládala jsem, že pár půjde dolů. Když dosáhl dolních hranic trendového kanálu, odrazil se a vytvořil se rozsah. V tomto rozsahu byl objem prodeje, předpokládala jsem, že pár půjde dolů. Byla prolomena podpora 169.206. Předpokládala jsem, že pár půjde obecně dolů. Odrazil se k prolomené úrovni a předpokládám, že půjde k podpoře 167.499.

Komentář

Advanced mode
                        #12 Sbalit

CHFJPY M15
                        Pár zde obchodoval v rozmezí kolem hladiny 169,641, zde byl objem ve prodeji. Pár klesl pod úroveň podpory 169,328, což znamená proražení dolní hranice rozsahu. Pár pokračoval dolů a zde byl objem ve prodeji. Předpokládala jsem, že pár půjde dále dolů, ale vrátil se k předchozímu maximu, k horním hranicím rozsahu. Zde byl objem ve prodeji a obecně jsem předpokládala, že pár půjde dolů. Minulá minima byla aktualizována, byl zde objem ve prodeji, což naznačovalo, že pár půjde dolů. Nakonec došlo k růstu, růst byl objemný, což naznačovalo možné vytloukání stop prodejce. Zatím zde není žádný objem ve prodeji, je příliš brzy mluvit o prodejích. Pokud se objeví objem nákupu, znamená to, že pár bude pokračovat v růstu nahoru. Předpokládám, že by mohl jít k odporu na úrovni 170,441.

Komentář

Advanced mode
                          #13 Sbalit

CHFJPY M15
                          Pár zde obchodoval v rozmezí mezi rezistencí a podporou. Poté došlo k objemovému růstu. Pár prolomil rezistenci 169.975. Byl zde prodejní objem. Pár absorboval tento objem, objevily se prodejní limity, pár klesl níže, prolomil podporu 168.641. Zde bylo rozmezí, byl zde prodejní objem a předpokládala jsem, že pár půjde trochu níže. Nakonec se vrátil výše k předchozím maximům. Zde se již zájem změnil na kupující, protože začal nabírat kupující objem. Je zcela pravděpodobné, že pár půjde výše a pravděpodobně dosáhne rezistence 171.707.

Komentář

Advanced mode
                            #14 Sbalit

CHFJPY M15
                            Pár se zde obchodoval v rozmezí. Pod podporou 168.641 byl objem prodeje. Předpokládala jsem, že pár půjde dolů. Poté se vrátil a byl zde růst v rozmezí nad rezistencí 169.975. Byl objem prodeje a předpokládala jsem, že pár půjde dolů. Nakonec došlo k růstu, byla prolomena rezistence 170.476. Byl zde objem prodeje a předpokládala jsem, že pár půjde dolů. Když se dostal k podpoře 169.602, zde byly nákupní limity. Předpokládám v podstatě, že pár půjde nahoru. Předpokládám, že půjde k rezistenci 171.707.

Komentář

Advanced mode
                            • <a href="https://www.instaforex.eu/ru/?x=ruforum">InstaForex</a>
                              #15 Sbalit

CHFJPY M15
                              Pár se obchodoval zde mezi hladinami 170,134 a podpory 169,602. Poté zde byla prolomena odolnost 170,476. Zde byl objem nákupu. Předpokládala jsem, že pár půjde dolů. Když zde byl objem prodeje, předpokládala jsem, že pár začne klesat, že půjde dolů, že dosáhne podpory 169,602. Zde byly nákupní limity. Předpokládala jsem, že pár půjde nahoru a jak vidíme, poblíž podpory 169,602. Zde byl objem nákupu a nákupní limity. Předpokládala jsem, že pár půjde nahoru k odolnosti 171,777. Zde opět fungovaly nákupní limity poblíž podpory 170,476. Předpokládám, že pár půjde nahoru, že dosáhne odolnosti 172,863.

Komentář

Advanced mode

Working...
                              X