EUR GBP TradingView
Logo

Přihlášení

No announcement yet.

EUR GBP TradingView

Theme: Eur/gbp
X

• Filtr
  • Čas
  • Zobrazit
Clear All
new posts
20
    #46 Sbalit

EURGBP M15
    Pár zde obchodoval v rozmezí kolem odporu 0,83635, poté začal klesat. Klesání bylo objemné, dalo by se předpokládat, že pár vyčerpal nákupní objem, zde byl objem na prodej. Pár pokračoval v poklesu dolů, prolomil podporu 0,83417. Vytvořil se rozsah, při pokusu o pokles pod něj se aktivovaly nákupní limity, což naznačovalo možnou korekci. Žádná korekce nenastala, pár se vrátil zpět do rozsahu, znovu obchodoval nějakou dobu v rozmezí. Poté se objevil prodejní objem a pár začal klesat. Celkově předpokládám, že půjde dolů až k podpoře 0,83078.

Komentář

Advanced mode
    • <a href="https://www.instaforex.eu/ru/?x=ruforum">InstaForex</a>
      #47 Sbalit

EURGBP. 28.3.2025. Pátek. Kolegové, přeji vám zisk! Podívejme se na denní časový rámec. Úroveň pro nákupy a pro prodeje je na 0,8472 nahoru a na 0,8221 dolů. Denní časový rámec je samozřejmě dobrý, ale i H4 funguje dobře, nakoupíme a prodáme na něm na ceně 0,8448 - nahoru a dolů na úrovni 0,8322. A nejčasnější vstup, na časovém rámci hodiny budeme sledovat nahoru a dolů na cenách 0,8380 a 0,8322. Při uzavření hodinového svíčky nad úrovní vstupujeme do obchodu. Pro nákup: StopLoss - 0,8280 TakeProfit - 0,8680. Pro prodej: StopLoss - 0,8422 TakeProfit - 0,8022. Výstup z obchodu pouze podle TP nebo SL. Při jiných variantách by se mohly zvýšit náklady a snížit zisky. Oscilátor akcelerace nám napoví o možnosti otevřít obchod. Nakupujeme při rostoucím indikátoru, prodáváme pouze při klesajícím indikátoru.

Komentář

Advanced mode
        #48 Sbalit

Všem dobrý den! Malý přehled ohledně pohybu ceny měnového páru EURGBP. Hlavně pracuji a obchoduji na časovém rámci třicet minut, ale nezanedbávám ani detaily na mladších časových rámcích M1 a M5. Časový rámec H4 lépe vyhovuje k určení celkové dynamiky pohybu ceny. Na pracovním časovém rámci s použitím Bollingerových pásem je současná cena 0,83296 obchodována v horní polovině kanálu. Dokud prodávající nesníží cenu pod úroveň 0,83295, můžete obchodovat na růst kotací. Jelikož obchodování probíhá výhradně v rámci jednoho dne, dnešním vyhlídkám na růst je dosažení horní hranice Bollingerova pásma 0,83413. Podle mého názoru to stačí k zafixování malého zisku. Po dosažení 0,83413 mohu uvažovat i o prodejích při korekci. Stejně tak prodeje budou aktuální při posílení prodávajícího a poklesu kotace pod úroveň 0,83295. Důležité je také sledovat objemovou histogram při přiblížení k úrovním Bollingerova pásma. Ve spojení s ATR indikátorem můžete získat dobrá potvrzení buď na pokračování pohybu, nebo na potenciální obrat ceny.

Komentář

Advanced mode
          #49 Sbalit

EUR/GBP.
          Ahoj, kolegové na trhu. Nyní zkoumám měnový pár EUR/GBP na jednohodinovém grafu. Při pohledu na jednohodinový graf jsem zjistil, že kurz měny klesá od úrovně 0,8400. Minimální úroveň kotací měny byla stanovena na ceně 0,8314. Obchodní den skončil na úrovni 0,8364. Včera se býkům podařilo otočit kurz měny od úrovně 0,8314. Včera se býkům podařilo dosáhnout úrovně 0,8368. Nyní je úkolem prodejců snížit kurz z aktuální úrovně na úroveň 0,8250. Myslím si, že tato predikce se uskuteční a dostaneme se k poklesu kotací na úroveň 0,8250. Všem obchodníkům přeji hodně štěstí.

Komentář

Advanced mode
            #50 Sbalit

Perspektivy měnového páru EUR/GBP na základě technické analýzy. Hlavní pozornost bude věnována úrovním rezistence a podpory, objemům a indikátorům. Podívejme se na graf:

Pár dnes dobře vzrostl, dosáhl cíle a otočil se. Podívejme se, co nás čeká v nejbližší době.
            Jak je vidět na grafu, pár testoval úroveň 0,8367 a nyní obchoduje na úrovni 0,8362. RSI se pohybuje uprostřed rozsahu a nejistě se dívá dolů, AO ukazuje dobrý signál k obratu na prodej, cena páru EUR/GBP je nad rozsahem obchodování předchozího dne. Signály jsou velmi silné, existuje pravděpodobnost poklesu. Proto předpokládám pohyb k úrovni podpory 0,8330.
            Na základě analýzy se doporučují opatrné prodeje až do 0,8335. Nicméně pamatujte, že trh může být podroben náhlým změnám, proto pečlivě posuzujte svá rizika.

Komentář

Advanced mode
              #51 Sbalit

EURGBP M15
              Pár se zde obchodoval v rozmezí kolem odporu 0,83417. Byl zde prodejní objem a předpokládala jsem, že pár půjde dolů, poté došlo k malému poklesu. Pár se vrátil zpět do rozmezí, opět se vytvořilo rozmezí. Došlo k proražení z rozmezí, byl zde prodejní objem, což naznačovalo, že pár půjde dolů. Nakonec došlo k objemnému růstu, což opět naznačovalo, že pár vyčerpal prodejní objem z rozmezí. Myslím si, že pár půjde dolů, protože zde je prodejní objem, nyní v rozmezí kolem odporu 0,83635 a předpokládám, že se dostane až k podpoře 0,83078.

Komentář

Advanced mode
                #52 Sbalit

EURGBP H4
                Pár zde obchodoval v rozmezí kolem podpory 0,82371. Zde byl objem ve prodeji. Předpokládala jsem, že pár půjde výše, že dosáhne odporu 0,83930. Zde byl objem ve prodeji, předpokládala jsem, že pár půjde dolů. Zde byla prolomena podpora 0,83930, zde byl objem ve prodeji a předpokládala jsem, že pár půjde dolů k podpoře 0,80333. Pár se trochu posunul výše. Kolem předchozího objemu fungoval malý objem. Předpokládám, že pár půjde dolů, že dosáhne podpory 0,82371. [PŘILOŽIT_37522368]

Komentář

Advanced mode
                  #53 Sbalit

EURGBP M15
                  Pár prolomil podporu 0,83417, zde byl rozsah. Zde byl objem prodeje. Předpokládala jsem, že pár půjde dolů, a skutečně klesl až na 0,83162. Zde byl objem nákupu a předpokládala jsem, že pár půjde nahoru, až k odporu 0,83635. Zde byl rozsah a předpokládala jsem, že pár půjde nahoru, prolomil odpor a mám stále stejný názor. Myslím si, že pár půjde nahoru, až k odporu 0,83862. Myslím si, že se trochu koriguje dolů, možná vyčistí tento objem kupujícího, a poté půjde nahoru.

Komentář

Advanced mode
                    #54 Sbalit

Měnový pár EURGBP se nachází v oblasti vlivu aktivních kupujících. V současné době je úroveň 0,83617 jakýmsi druhem podpory pro kupující (lze říci, že funguje jako úroveň podpory). V tuto chvíli je vhodné provádět nákupní objednávky na růst ceny, dokud obchodujeme nad úrovní 0,83617. Aktuální cena EURGBP je mimochodem na úrovni 0,83626. Při racionálním přístupu k formování long pozic lze očekávat dobrý výsledek při dosažení nejbližší úrovně odporu 0,83993. Na současných úrovních poblíž 0,83626 není chuť otevírat prodejní pozice, nicméně lze riskovat malým lotem prodejní objednávku mimo úroveň odporu 0,83993. Tyto krátkodobé pozice obvykle jsou krátkodobé a obchodují se výhradně v rámci korekčního pohybu ve srovnání s hlavním impulsem.

Komentář

Advanced mode
                      #55 Sbalit

EURGBP H1
                      Pár zde klesá od odporu 0,83876. Dosáhla když podpory 0,83576, zde byl objem na nákup. Po malé korekci pár klesl dolů k podpoře 0,83576. Zde byl objem na prodej, pár začal klesat. Poté opět vzrostl, růst byl objemný a pár klesal. Poté klesl dolů k podpoře 0,83131. Opět zde byl objemný růst, opět zde byl objem na prodej, což naznačovalo vyčerpání objemu prodejce. Předpokládám, že pár začne klesat a půjde dolů k podpoře 0,83131. Poté předpokládám, že půjde ještě níže k podpoře 0,82683.

Komentář

Advanced mode
                        #56 Sbalit

EURGBP M15
                        Pár zde obchodoval v rozmezí kolem odporu 0,83635. Zde byl objem na prodej. Pár tento objem absorboval a šel nahoru. Když obchodoval kolem úrovní 0,83500, byl zde objem na nákup, buy limity se aktivovaly, pár šel nahoru, obnovil předchozí maximum. Zde se vytvořil rozsah a poté šel dolů, prolomil podporu 0,83635. Poté zde byl růst a já předpokládala, že pár půjde výše, že dosáhne odporu 0,83862. Mé názory zůstávají stejné. Možná půjde nahoru s cílem vytlouci stop lossy prodejce a dále jsem předpokládala, že půjde dolů k podpoře 0,83078.

Komentář

Advanced mode
                          #57 Sbalit

Pro pár EURGBP dnes můžeme očekávat růst ceny a to i z aktuální úrovně 0,8361, protože podpora je na úrovni 0,8358 a jsme jen 3 body nad touto podporou. Tato podpora je zároveň jak z čtyřhodinového, tak denního časového rámce a znamená, že když je cena nad ní, trh má tendenci růst. Proto očekávám dnes růst ceny pro pár EURGBP z aktuální úrovně 0,8361 směrem k odporu 0,8438, a tento růst by byl zrušen pouze uzavřením čtyřhodinové svíčky pod úrovní 0,8358.

Komentář

Advanced mode
                            #58 Sbalit

EUR/GBP. V současné době existuje skvělá příležitost otevřít obchod na nákup tohoto obchodního nástroje. Na týdenním grafu byla vytvořena býčí pin-bar po částečném překrytí zóny nerovnováhy. Následně došlo k korekčnímu pullbacku do oblasti discount marketu. Kde již byla otestována zóna nerovnováhy na hodinovém grafu. Jedná se o optimální zónu pro nákup, ze které jsem otevřel obchod na nákup. Cílem růstu bude zóna nerovnováhy na týdenním grafu, nacházející se na hranicích 0,8474, 0,8509.

Komentář

Advanced mode
                              #59 Sbalit

EUR/GBP - Euro Britská libra
                              Ahoj kolegové. Na denním grafu vidím, že pár se v poslední době pohybuje v bočním trendu. Dnes se také pohybuje v rámci bočního trendu. Zkusme určit další směr pohybu páru, zda se bude pokračovat v bočním trendu nebo zda jsou možné jiné varianty. Podívejme se na technickou analýzu páru na nejbližší čas, jaké jsou doporučení. Klouzavé průměry - kupovat, technické indikátory - aktivně prodávat, závěr - neutrální. Technická analýza naznačuje pokračování bočního trendu. Podívejme se na důležité zprávy o páru dnes. Z eurozóny se očekávají pouze projevy. Z Velké Británie se neočekávají žádné důležité zprávy. Předpokládám, že je třeba očekávat pokračování pohybu v bočním trendu u tohoto páru. Prodeje by mohly dosáhnout úrovně podpory 0,8360. Nákupy jsou možné až do úrovně odporu 0,8380. Takže pravděpodobně je třeba očekávat, že pár bude i nadále pohybovat v rámci bočního trendu. To je plán obchodování na nejbližší čas s tímto párem. Všem přeji hodně štěstí.

Komentář

Advanced mode
                              • <a href="https://www.instaforex.eu/ru/?x=ruforum">InstaForex</a>
                                #60 Sbalit

Dobrý den všem obchodníkům a hostům, další pracovní den, analýza páru EURGBP na časovém rámci M5. Při obchodování používám teorii překoupenosti a přeprodanosti trhu, kdysi velmi známé téma. Pomáhá mi s tím indikátor RSI s obdobím čtrnácti. Signálem k prodeji pro mě je vstup RSI nad úrovní 70. To naznačuje, že trend začíná ztrácet sílu. Máme signál na cenové úrovni: 0,83709. Do obchodu vstupuji dvěma objednávkami. První objednávka odchází od současných cen a druhou, pro případné malé zpětné vlny, umisťuji na M1, kde již prodáváme na trhu. S ohledem na pracovní časový rámec se snažím nepřehánět s cíli. Držím se rozumného minimálního poměru 1 k 2. Pokud se mi podaří zachytit delší pohyb, ručně posouvám trailing stop. Minimální stop loss je 15 bodů od posledního extrému trhu na aktuálním časovém rámci. Podle mého názoru je stop loss umírněný, ale samozřejmě si můžete nastavit ten svůj. Budu rád, pokud byl můj komentář pro někoho užitečný! Hezký den!

Komentář

Advanced mode

Working...
                                X