EURAUD. 3.6.2025. Wtorek. Witam, traderzy! Dla osób operujących na interwale dziennym, co oznacza transakcje długoterminowe, cena na zakup i sprzedaż wynosi odpowiednio 1.8554 w górę i 1.6355 w dół. Teraz spojrzyjmy na czterogodzinny interwał...
Witam wszystkich uczestników forum! Cena jest poniżej średniej kroczącej, co sugeruje, że najlepiej zawierać transakcje sprzedaży niż kupna. Dodatkowym potwierdzeniem sprzedaży będzie MACD, gdy jego słupki histogramu znajdą się poniżej zera....
GBP/USD. Och, tutaj na parach funt amerykański mieliśmy świetną korektę w obszarze wsparcia 1.34431-1.34098. Cena najpierw znalazła się wewnątrz obszaru wsparcia, a następnie wyszła na północ i ponownie spadła dokładnie do poziomu wsparcia 1.34431....
Witajcie, miłośnicy tego forum! Otworzyliśmy wykres AUDCHF na interwale czasowym H1. Jako głównego pomocnika w mojej strategii handlowej używam wskaźnika Parabolic, który obecnie wynosi 0,5295. Cena zamknięcia ostatniej świecy to 0,5304. Parabolic...
No i dotarłem do tego waloru! Co możemy zrobić tutaj na GBPCHF na interwale czasowym H1. Pomimo zmienności ceny, Parabolic stara się utrzymać mnie w kierunku trendu. Aktualna cena wynosi 1.1068. Poprzednia świeca zatrzymała się na 1.1065....