Na parach walutowych GBP/USD obecnie na wykresie godzinowym obserwujemy trend wzrostowy, ponieważ cena jest powyżej 133-okresowej średniej kroczącej. Jednakże na niższym interwale czasowym cena zamknęła się poniżej tej samej średniej, co wskazuje...
Moje pozdrowienia idą do Ciebie wraz z moją analizą rynku na dziś. Wydaje mi się, że warto rozważyć zakup na USDJPY. Na interwale czasowym H1 planujemy otwarcie na - 146.03. Gdy cena zbliży się do poziomu - 144.76, zamykamy naszą pozycję ze...
Witam wszystkich! Para walutowa AUDJPY w obecnej chwili na interwale czasowym H1 prezentuje sytuację sprzyjającą zakupom. Poziom, z którego można kupić parę to 93.74. Stop loss ustawiamy na poziomie 93.08. Będziemy zamykać pozycję etapami,...
Dzień dobry wszystkim traderom na rynku euro! Co według was będzie jutro z euro/dolarem (EUR/USD)? Aktualny zakres: 1,1257–1,1419. Aktualne zachowanie: spadkowe maksima i minima. Struktura zniżkującej kliny. Prognoza1 i H4 — wyraźna presja w dół....
Na wykresie miesięcznym miało miejsce przebicie w górę oporu spadającego kanału na poziomie 1,3260. Na wykresie tygodniowym miało miejsce przebicie w górę oporu rosnącego kanału na poziomie 1,3470. Do zamknięcia świecy tygodnia pozostało nieco...