AUD/JPY. Oto moja analiza techniczna dla pary AUD/JPY. Zauważyłem, że istnieje silne wsparcie w okolicach 92.70-90.80. Spodziewam się, że niedźwiedziom będzie trudno przebić tę strefę wsparcia od razu, dlatego oczekuję wzrostów w kierunku poziomu...
Można już stopniowo podsumować tydzień handlowy. Mało prawdopodobne, że w pozostałych godzinach coś się poważnie zmieni. Raczej cena pozostanie na obecnym poziomie. Chcę przeanalizować parę na czterogodzinnym interwale czasowym. EUR/USD już na...
Witam wszystkich! Dzisiaj na wykresie H1 dla pary USDZAR mamy następującą sytuację. Pierwsza połowa tygodnia dla pary przebiegła w trendzie wzrostowym. Jednak po podwójnym odbiciu od poziomu oporu w dniu 18.01 para spadła w czwartek o 1600...
Witam wszystkich na wątku dotyczącym pary walutowej USDJPY. Interwał czasowy H1. Dzisiaj sytuacja na tej parze ukształtowała się w taki sposób, że można otworzyć pozycję krótką. Obecnie notowania wynoszą 143.989. Preferowane jest otwarcie krótkiej...
Para USDJPY znajduje się w dużym bocznym trendzie na wykresie tygodniowym. Ponieważ ostatni szczyt nie został jeszcze ustanowiony, będę trzymał się scenariusza niedźwiedzia, chociaż para jest blisko silnego poziomu 140,25, od którego instrument...