EURUSD. Dzień dobry wszystkim. Wczorajsze raporty z handlu opcjami na CME zostały opublikowane, pokażę, co mam na dzisiaj. Cena faktycznie już wykonała cały ruch w górę, nie ma już miejsca, gdzie można próbować się podnieść, dlatego z obecnych...
GBP/USD dzisiaj rano wygenerował dobrą falę wzrostową, przebijając fałszywie opór na poziomie 1.3440. Obecnie obserwuje się dobrą spadkową tendencję, a na wykresie 4-godzinnym pojawił się znaczący wzorzec młota niedźwiedzia. Ten wzorzec może być...
Nacisk na dolara amerykańskiego utrzymuje się, co pozwala sprzedającym na parze USDJPY kontynuować spadek. Chociaż ruch ten jest powolny i mało aktywny, to jednak trwa. Aby nastąpiła zmiana kierunku na północ, potrzebne są wiadomości, które...
Para USD/JPY, interwał H1, handluje się w pobliżu poziomu otwarcia dnia 144,95 oraz w okolicach dziennego poziomu Pivot 144,98. Główne wskaźniki pokazują tendencję spadkową, a cena jest poniżej linii trendu MA72, gdzie zazwyczaj występuje...
GBP/USD Wszystkim wielkie Salam, towarzysze, mój plan się sprawdził, a raczej mój schemat zadziałał, cena wreszcie skoczyła do oporu 1.3430. Teraz zobaczymy, skąd cena woli zejść w dół. Biorąc pod uwagę, że to pierwsze podejście, oznacza to...