No i dotarłem do tej pary! Interesująca para walutowa USDCHF na interwale czasowym H1. Jako główne narzędzie w mojej strategii handlowej używam wskaźnika Parabolic, obecnie wynosi on 0,8171. Cena zamknięcia świecy to 0,8201. Położenie ceny...
Analiza techniczna dla pary walutowej GBP/JPY Cześć! Sprawdźmy, co dzieje się obecnie z GBP/JPY na wykresie czterogodzinnym dzisiaj, 3 czerwca 2025 roku. Para jest obecnie notowana w okolicach 193.04 - nieco poniżej niż niedawno. Po osiągnięciu...
Cześć. Dla tego aktywa USDCHF cena rynkowa 0,81827 znajduje się poniżej chmury Ichimoku. Linie Senkou Span B 0,82721 i Senkou Span A 0,82250 stanowią silne opory i tworzą chmurę. Istnieje drugi sygnał - krzyż śmierci - przecięcie szybkiej linii...
GBPNZD Wszystkim życzę udanego dnia na rynku! Zgodnie z moją analizą, kanał regresji liniowej na interwale M15 ma nachylenie na północ, co wskazuje na dominację nabywców. To może stworzyć okazje do zakupów, ale decyzję o zakupie należy podjąć...
Witam i gratuluję nowych możliwości na zyski! Analiza wykresu EURAUD na interwale czasowym H1. Mój ulubiony wskaźnik SAR wskazuje kierunek ruchu waluty. Jego wartość to 1.7705. Ostatnia cena poprzedniej świecy to 1.7665. Ponieważ SAR znajduje się...