Wykres okresu D1 - para walutowa EURUSD. Struktura falowa na tym wykresie dziennym nadal rozwija się w górę, wskaźnik MACD znajduje się w strefie zakupu, ponownie rośnie ponad swoją linią sygnału. Ostatni tydzień handlowy był całkiem normalny,...
Wszystkim cześć! Wczoraj sprytnie dodałem parę EUR/USD. Trzymam się zakupów jeszcze trochę, do czasu Ameryki, a potem zdecyduję, gdzie zamknąć. Na sprzedaże narazie nie mam, wczoraj zamknąłem wszystko, widząc, że para nie zbliża się do stopów. Jak...
Prognoza dla pary walutowej GBP/USD Podczas gdy inne pary dość technicznie poszły w korektę, funt rozciągał cenę wewnątrz tego samego zakresu 1,3398 - 1,3445, wyraźnie chcąc osiągnąć 1,3445. Test wsparcia 1,3398, moim zdaniem, nie był zbyt udany,...
Na interwale H1 dominuje trend wzrostowy na parach walutowych GBPUSD, eksponencjalna średnia krocząca o okresie 120 dla godzinowego interwału czasowego również potwierdza długie pozycje, ponieważ znajduje się poniżej ceny. Wskaźnik ZigZag również...
AUDUSD Para dzisiaj wykazuje aktywną tendencję wzrostową i znajduje się w rosnącym kanale na wykresie H4. Wskaźnik MACD przeszedł do strefy pozytywnej i sygnalizuje trend byczy, co potwierdza również wskaźnik MA. W tej sytuacji istnieje...