Dolar amerykański próbował się umocnić, w tym także w przypadku pary USDCHF, ale nie udało się zmienić nastroju, a osiągnięty wzrost do 0,8250 wydaje się być jedynie pullbackiem. Niemniej jednak nie można całkowicie wykluczyć możliwości wzrostu...
USDCHF Wszystkim życzę udanego dnia! Zgodnie z moją analizą, kanał regresji liniowej na interwale M15 ma nachylenie na północ, co wskazuje na dominację nabywców. Może to stworzyć okazje do zakupów, ale decyzję o zakupie należy podjąć ostrożnie....
Próba nabywców rozpoczęcia pełnego wzrostu w parach walutowych EURJPY ostatecznie nie przyniosła poważnych sukcesów. Wprawdzie cena poszła w górę, ale nawet powyżej 164,00 nie udało się utrzymać. Na razie za wcześnie, aby całkowicie wykluczyć...
No cóż, co tam, co tam z handlem? Bo postanowiłem trochę podkręcić rynek w górę i jednocześnie zyskać sto punktów na tej fali. Od poniedziałku byłem na zakupach, a wczoraj wziąłem moje zasłużone 100 punktów. Na razie poza rynkiem. Ale powiem wam,...
Para walutowa GBPUSD, interwał czasowy godzinowy. Analiza planu handlowego na dziś. Priorytet między zakupem a sprzedażą po stronie sprzedającego. Opiszmy warunki najbardziej korzystnej krótkiej pozycji na dziś. Jednoznacznie odrzuć handel po...