W parze NZDUSD dzisiaj strefą wsparcia jest obszar ograniczony poziomami 0,5921 - 0,5930, z którego to obszaru właśnie zaczęto aktywnie kupować parę NZDUSD tej nocy i wypchnięto ją do obecnych poziomów 0,5947. Natomiast celem niewielkiego wzrostu...
Spojrzenie na AUDCAD za pomocą liczb Fibonacciego. Na interwale czasowym z wczorajszego dnia handlowego, ustanowiłem siatkę fibo, którą powiązałem z dziennym szczytem i wynosi ona poziom fibo 100-0,89126. Dolny poziom fibo 0-0,88546, styka się z...
Aktywa - GBPJPY. Na podstawie analizy wskaźnika LRMA BB na parach walutowych GBPJPY określono górny i dolny zakres odpowiadający poziomom 194,871 i 194,464. Należy zauważyć, że centralnym elementem wskaźnika jest średnia krocząca na poziomie...
GBPNZD. 28.5.2025. Środa. Szanowni Państwo, witam wszystkich! Sprawdźmy, co pokaże nam dziś interwał czasowy D1. Mamy tu poziomy przełamania: w górę na poziomie 2.3351 i w dół na poziomie 2.1669. Teraz spojrzyjmy na interwał czterogodzinny....
Witam wszystkich! Dzisiaj sytuacja na rynku walutowym EURCAD wygląda następująco. Ze względu na ostatnie zamknięcie dnia z nowym najniższym poziomem odwrócenia trendu, dzisiaj rozważam tylko pozycje krótkie. Optymalną ceną sprzedaży dla mnie...