Witam wszystkich traderów na forum. Dzisiaj spróbujmy przewidzieć ruch ceny pary EURAUD. Shorty można rozważyć od poziomu oporu 1,7630. Planuję utrzymać pozycję do poziomu 1,7550. Jeśli sytuacja na rynku się zmieni, będę musiał zrealizować straty...
Spojrzenie na CADJPY za pomocą liczb Fibonacciego. Na wykresie analizuję dzienne zamknięcie poprzedniego dnia, korzystając z siatki Fibonacciego, która jest przypisana do tego samego zamknięcia, aby określić wewnątrzdnienne ruchy rynkowe w celu...
Witam wszystkich na forum i mam nadzieję, że moja prognoza pomoże komuś zarobić na rynku finansowym. Analizując wykres, można spróbować zarobić na ruchach pary walutowej AUDJPY. Dzisiaj spróbujemy zarobić na zakupach tego instrumentu. Można...
Witam wszystkich i życzę udanych transakcji! Dla pary USDJPY handlujemy na poziomie 145,63, a obszarem oporu dla mnie jest strefa ograniczona poziomami 145,55 - 145,80, z której można oczekiwać odwrócenia w kierunku spadkowym w ramach handlu w...
Para USD/CAD zakończył wzrost po osiągnięciu poziomu 1.3870 (dolna granica chmury H4). Jest to opór pośredni na drodze do poziomu 1.3916 (Murrey 2.8), który wielokrotnie był miejscem zamknięcia byków. Inicjatywę przejęli niedźwiedzie. Obserwujemy...