Dzień dobry, traderzy! Sprawdźmy sytuację na #USDX na interwale czasowym H1. Parabolic SAR lepiej mi odpowiada do określania zmiany trendu. Obecny odczyt to 99.15. Poprzednia świeca zatrzymała się na 99.38. Ponieważ Parabolic SAR znajduje się...
GBPAUD. 30.5.2025. Piątek. Koledzy, życzę Wam zysków! Świece na interwale czasowym 1 dzień dobrze pokazują poziomy do długoterminowych zakupów i sprzedaży na poziomie 2.1642 w górę i 1.9588 w dół. Dla tych, którzy korzystają z interwału H4, w...
Witajcie szanowni traderzy! Ciekawy para walutowa USDJPY na TF = H1. Mój ulubiony Parabolic pokazuje mi kierunek ruchu waluty. Jego cena to 144.05. Cena zamknięcia świecy 143.95. Cena zamknięcia poprzedniej świecy jest poniżej wskaźnika Parabolic,...
AUDCHF - W sieci Fibonacciego. Obszar -50-0.52650 i 0-0.52948, uzyskany na podstawie poziomów Fibonacciego, znajdujący się na ekstremach poprzedniej świecy dziennej, jest istotnym obszarem do podjęcia decyzji handlowych. Dlaczego jest on tak...
Cześć. Analiza techniczna - GBPJPY. Teraz jest dobry moment, aby rozważyć korzyści z krótkiej sprzedaży tego aktywa. Para znajduje się na poziomie 193.773, poniżej chmury Ichimoku, co daje sygnał sprzedaży. Pojawił się krzyż śmierci wskazujący na...