Analizując GBP/USD, dostrzegam realne ryzyko wzrostu ceny do maksimum. Już wczoraj to miało miejsce, gdy cena podnosiła się. Następnie nastąpiła tylko korekta, a nie przebicie szczytu. Jeśli tylko na niższych interwałach czasowych doszło do...
Warto zauważyć, że wczoraj w końcu udało nam się zejść poniżej 1,3835 w przypadku USDCAD, czego osobiście oczekiwałem, ale nie złożyłem zlecenia oczekującego i nie udało mi się kupić na rynku, więc byłbym już na plusie. Niemniej jednak sytuacja na...
Wariant odwrócenia w górę w parach USDJPY pozostaje na razie tylko nadzieją, sprzedającym udaje się pewnie kontynuować spadek. Mimo wszystko uważam, że już trochę zostało do obserwacji, jak będą się poruszać w dół. Przede wszystkim oczekuję, że...
Pozostając w zgodzie z kanałem cenowym ograniczonym przez podstawy 64. i 65. figury, para AUD/USD z niecierpliwością oczekuje na publikację istotnych danych z USA. Jednakże znajduje się w szczególnej sytuacji, ponieważ jej ruchy mogą być...
EUR/USD Na razie nie ma poważnych ruchów na parze euro/dolar, ale ogólnie widzimy, że notowania euro rosną wobec osłabiającego się amerykańskiego dolara, zagrażając przejściu w średnioterminowy trend wzrostowy. Wczoraj byki zdołały osiągnąć poziom...