Miłego wieczoru wszystkim! Na parach EUR/USD kontynuuje się wzrost. Jak dotąd nie zamykałam swoich pozycji kupna, trzymam je. Będę obserwować sytuację godzinę przed zamknięciem sesji, aby sprawdzić, jaką świecą zakończy się para. Jeśli będzie to...
Wykres okresu D1 - para walutowa EURUSD. Struktura falowa na tym wykresie dziennym nadal rozwija się w górę, wskaźnik MACD znajduje się w strefie zakupu, ponownie rośnie ponad swoją linią sygnału. Ostatni tydzień handlowy był całkiem normalny,...
Wszystkim cześć! Wczoraj sprytnie dodałem parę EUR/USD. Trzymam się zakupów jeszcze trochę, do czasu Ameryki, a potem zdecyduję, gdzie zamknąć. Na sprzedaże narazie nie mam, wczoraj zamknąłem wszystko, widząc, że para nie zbliża się do stopów. Jak...
Prognoza dla pary walutowej GBP/USD Podczas gdy inne pary dość technicznie poszły w korektę, funt rozciągał cenę wewnątrz tego samego zakresu 1,3398 - 1,3445, wyraźnie chcąc osiągnąć 1,3445. Test wsparcia 1,3398, moim zdaniem, nie był zbyt udany,...
Na interwale H1 dominuje trend wzrostowy na parach walutowych GBPUSD, eksponencjalna średnia krocząca o okresie 120 dla godzinowego interwału czasowego również potwierdza długie pozycje, ponieważ znajduje się poniżej ceny. Wskaźnik ZigZag również...