USDCHF Życzę wszystkim udanego dnia na rynku! Indikator kanału regresji liniowej wyraźnie wspiera sprzedającego, który jest aktywny i wykazuje swoją siłę, ponieważ wskazuje na spadek. Rozważam sprzedaż, zaczynając od górnej granicy kanału 0,83964,...
NZDUSD Para dzisiaj ponownie wykazuje aktywną tendencję wzrostową i znajduje się w zniżkującym kanale na wykresie H4. Wskaźnik MACD przechodzi do strefy pozytywnej i sygnalizuje kontynuację trendu wzrostowego, co potwierdza również wskaźnik MA. W...
Dzień dobry wszystkim spekulantom na forum. 🖐️ Powodzenia na rynkach i spokojnego handlu. 💰 Para handlowa - GBP/USD Dzienny interwał czasowy. Cena nie była w stanie wzrosnąć i osiągnąć nowego szczytu sesji, co wskazuje, że ktoś mógł manipulować...
GBPUSD Znalazłem prognozę dotyczącą GBPUSD, którą opracowałem już pod koniec lutego. Kupowałem z poziomów 1.26+_, a następnie ustawiałem zlecenia zbycia z poziomów 1.30+_. Zlecenia te zostały zrealizowane, ale wszystko nie skończyło się na...
Para walutowa funt brytyjski - dolar nadal ma potencjał wzrostowy. Rozpoczęty ruch w kierunku spadkowym to w zasadzie przesunięcie od górnej granicy kanału wzrostowego do jego dolnej granicy. Na wskaźnikach nadal utrzymuje się tendencja wzrostowa....