USD/CAD, 1-godzinny interwał czasowy. Podoba mi się ten trend na tym okresie wykresu. Po zarejestrowaniu dzisiaj kolejnych lokalnych szczytów cena instrumentu poszła na południe. Wydaje się logiczne, że sprzedający spróbują dotrzeć do linii...
No i ja dotarłem do tej pary! Zaczynamy analizę USDCHF na interwale czasowym H1. Mój ulubiony wskaźnik Parabolic wskazuje kierunek ruchu waluty. Jego wartość to 0.8400. Dla analizy używamy Close poprzedniej ceny 0.8388. Cena oddala się od...
Wszystkim dobrego dnia. Na parach walutowych euro dolar w najbliższych godzinach oczekuję zwrotu. Obecnie wróciliśmy do zamknięcia luki, którą pozostawiliśmy otwartą od 12 maja. W tym miejscu oczekuję zwrotu na południe. Być może najpierw...
Para walutowa EURGBP koryguje się w przeciwnym kierunku do zielonego kanału wzrostowego na wykresie czterogodzinnym. W wyniku korekty powstał lokalny kanał zniżkujący. Na wykresie widać, że cena przebiła zielony kanał i próbuje utrzymać się...
Witajcie. Na parach z funtem wczoraj aktywnie działał popyt, praktycznie całe ruchy na południe zostały zniwelowane. W tej chwili notowania znajdują się poniżej określonego poziomu. Jeśli byki utrzymają się powyżej tej granicy, to prawdopodobnie...