EURJPY - W sieci Fibonacciego. Obecna cena 163.736 dla tego instrumentu znajduje się w strefie między poziomami fibo 100% (163.840) i 50% (163.303). Obszar fibo został wyznaczony na podstawie parametrów, które zostały określone przy ustawianiu...
No i ja dotarłem do tej pary! Rozważmy ulubiony GBPAUD na interwale czasowym H1. Jako główne narzędzie w mojej strategii handlowej używam wskaźnika Parabolic, który obecnie wynosi 2.0953. Ostatnia cena poprzedniej świecy to 2.0920. Pomimo chęci...
Analizując wykres na interwale czasowym H1, można zauważyć, że para walutowa CADCHF porusza się w kierunku wzrostowym, siłę nabywców potwierdza średnia krocząca o okresie 120, która znajduje się poniżej ceny. Wskaźnik ZigZag również pokazuje...
Para EURCAD dzisiaj przyciąga moją uwagę, aby rozważyć otwarcie długich pozycji. Rozważam efektywne inwestowanie mojego kapitału w nadziei na wzrost cen EURCAD. Może warto spróbować aktywować zakupy na rynku, kierując się osiągnięciem zysku w...
#USDX. 4.6.2025. Środa. Dzień dobry, traderzy! Dla osób handlujących na interwale dziennym, czyli długoterminowych pozycjach, poziom cenowy do kupna i sprzedaży wynosi odpowiednio 109.85 w górę i 97.89 w dół. Teraz spojrzyjmy na czterogodzinny...