Cześć wszystkim! Dzisiaj sytuacja związana z parą walutową EURCAD wygląda następująco. Wczorajszy wykres przez cały dzień utrzymywał się na jednym poziomie. Mam podejrzenia, że wkrótce ruszy w górę. Najlepiej otwierać pozycje na minimach z...
Dzisiejsza analiza i przegląd poziomów do handlu na parach walutowych GBPAUD na interwale 15 minut wyglądają następująco. Starannie obserwuję ruchy średnich kroczących i monitoruję Parabolic SAR oraz wskaźnik MACD. Identyfikuję trzy potencjalne...
Cześć! Spróbujmy zanalizować #USDX na interwale czasowym H1. Dla mnie Parabolic SAR lepiej nadaje się do określania zmiany trendu. Obecny odczyt to 99.31. Ostatnia cena poprzedniej świecy to 99.11. Cena oddala się od Parabolic SAR w dół,...
Ruch AUDCHF według poziomów fibo. Na tym instrumencie przewiduje się ruch na północ. Ruch rynkowy mieści się w zakresie fibo między poziomami 100-0,53029 a 50-0,52878, a aktualna cena to 0,53001. Wykorzystanie ekstremów z poprzedniego dnia...
GBPJPY - W sieci FIBO. W mojej analizie wykorzystuję maksimum poprzedniego dnia, na które nakładam poziom fibo 100-194.627. Poziom fibo 0-193.371 jest powiązany z minimum. Następnie analizuję bieżącą sytuację rynkową w stosunku do poprzedniej...