Witam wszystkich użytkowników forum! Najlepiej dzisiaj dokonywać sprzedaży tego instrumentu. Cena poniżej MA potwierdza nasze przypuszczenia. Na razie wskaźnik MACD nie sygnalizuje sprzedaży tego waloru. Czekamy na sygnał zwrotny, a następnie...
Witam! Interesująca para walutowa GBPCHF na interwale czasowym H1. Dzięki wskaźnikowi Parabolic mogę łatwo określić kierunek rynku. Obecnie Parabolic znajduje się na poziomie ceny 1.1061, a analizując zamknięcie poprzedniej ceny 1.1086, zauważam,...
Nowozelandzki dolar w parze z jenem japońskim rozpoczął tydzień od niewielkiego wzrostu w przeciwieństwie do innych walut. Kupujący NZDJPY zdołali wzrosnąć powyżej 86,00, jeśli będą w stanie przekroczyć 86,30, będzie to kolejny sygnał do...
Wesołego handlu chłopcy i dziewczęta! Co możemy zrobić tutaj na EURJPY na TF = H1. W określeniu potencjalnego kierunku ruchu ceny pomoże mi Parabolic z ceną 163.76. Cena zamknięcia świecy 163.07. Pomimo chęci zakupu, Parabolic nie zezwala mi na...
Witajcie szanowni traderzy! Spróbujmy zanalizować GBPJPY na interwale czasowym H1. Mój ulubiony wskaźnik Parabolic wskazuje mi kierunek ruchu waluty. Jego wartość to 194.27. Ostatnia świeca zamknęła się na 193.50. Położenie ceny Parabolic...