Witam wszystkich użytkowników forum! Najlepiej dzisiaj dokonywać sprzedaży tego instrumentu. Cena poniżej MA potwierdza nasze przypuszczenia. Na razie wskaźnik MACD nie sygnalizuje sprzedaży tego waloru. Czekamy na sygnał zwrotny, a następnie...
Д1. Na wykresie D1 widoczne są 2 wzrostowe kanały, a obecnie cena znajduje się w obu kanałach, powyżej wsparcia kanału 2 (różowego) i poniżej oporu kanału 1. Obie te linie tworzą wzrostowy klina, w którym cena się porusza. Nie jestem pewien, którą...
GBP/USD. Na wykresie dziennym dla pary funt brytyjski / dolar amerykański zauważyłem dobrą strefę wsparcia od południa w okolicach poziomów cyfrowych 1.3256-1.3117. Dlatego postanowiłem, że dopóki niedźwiedź nie utrwali się poniżej 1.3117, będę...
Dla pary walutowej GBPNZD należy podsumować tydzień i zastanowić się, czego można się spodziewać na otwarciu sesji. Wykres wskazuje, że para na 4-godzinnym interwale znajduje się w trendzie spadkowym. Cena jest poniżej chmury Ichimoku, co wskazuje...
Na bieżącym 4-godzinnym wykresie na rynku nadal dominuje spadek. Para walutowa NZDCHF kontynuuje trend zniżkowy. Ceny poruszają się poniżej chmury Ichimoku, co wskazuje na niedźwiedzi impuls. Stochastyczny jest również w obszarze przekupienia. W...