Para NZDUSD dzisiaj przyciąga moją uwagę, aby rozważyć otwarcie długich pozycji. Rozważam efektywne inwestowanie mojego kapitału w nadziei na wzrost cen NZDUSD. Może warto spróbować aktywować zakupy na rynku, kierując się osiągnięciem zysku w...
Witam wszystkich spekulantów na forum traderów . Życzę powodzenia na rynkach i dobrego nastroju. Dzisiaj handlowałem - GBP/USD na krótko. Zauważyłem znaczące pochłonięcie wczoraj i postanowiłem zawiesić wędki na noc. Mam zapas około 80 pipsów, co...
Na wykresie godzinowym widać, że nabywcy są silniejsi od sprzedawców na parach walutowych USDJPY, co potwierdza wskaźnik trendu - średnia krocząca o okresie 120, która znajduje się poniżej ceny. Wskaźnik Zig Zag również potwierdza strukturę...
Para USD/CAD reaguje dość żywo na wzrost amerykańskiego dolara. Wskaźnik MACD zbliża się do przekroczenia do obszaru pozytywnego, sygnalizując kontynuację trendu wzrostowego. Wsparcie na poziomie 38.2% (Murrey 1.8), pewnie pokonane przez byków i...
W moim krótkoterminowym przewidywaniu na dziś dla instrumentu handlowego AUDUSD oczekuję dalszego spadku pary walutowej do następnego poziomu oporu. Pomimo tego, że większość wskaźników na godzinowym interwale czasowym wskazuje na wzrost pary...