Moje pozdrowienia idą do Ciebie wraz z moją analizą rynku na dziś. Wydaje mi się, że powinniśmy sprzedać EURCAD. Na interwale czasowym H1 będziemy otwierać pozycje na - 1.5570. Kiedy cena zbliży się do poziomu - 1.5605, zamykamy naszą pozycję ze...
Witam wszystkich na forum i mam nadzieję, że moja prognoza pomoże komuś zarobić na rynku finansowym. Dzisiaj spróbujemy zarobić na ruchu pary walutowej EURCHF. Wydaje mi się, że najlepiej będzie dzisiaj zarabiać na zakupach od poziomu wsparcia...
Sprawdźmy jeszcze raz parę walutową GBPUSD, ponieważ nie zmieniło się nic, kontynuujemy spadek lub korektę. Z drugiej strony nie można jeszcze powiedzieć, że główny trend wzrostowy został złamany. Nadal nie mam jasno określonych poziomów z obu...
Cześć! Wchodzę w pozycję długą od 1,3840. Jeśli cena spadnie do 1,3808, zamknę pozycję. Czekam na 1,3872. Sygnał może się zmienić. Konieczna zmiana kierunku transakcji. Miłego dnia! ...
Sytuacja na USDJPY nadal pozostaje interesująca, ponieważ początkowo mieliśmy spadki bez istotnych odchyleń, a teraz rośniemy w ten sam sposób, chociaż już przekroczyliśmy poziom 146, ale nie udało nam się go jeszcze utrzymać. Niemniej jednak dla...