GBPUSD Witam wszystkich! Wczorajsza para walutowa osiągnęła dość wysoki poziom, lokalny szczyt został przeniesiony na 1,3467, nie uwzględniając spreadu. Następnie miała miejsce głęboka korekta z przebiciem 1,34, obecnie cena ponownie wzrosła....
USD/CHF Nasza para lubi tworzyć napięcie, dzisiaj również wykazuje zmęczenie po marszu na południe, kręci się wokół poziomu 0,8264, co oznacza, że jeśli go zaktualizują, można śmiało powiedzieć, że dziś południe nie będzie. To nie tylko wskazówka,...
Oczywiście, należy zauważyć, że w przypadku pary EURUSD nie zmienia się nic w sensie kontynuowania handlu w tym samym zakresie i nadal powyżej 1,13. Wiele celów zostało już osiągniętych, ale nadal istnieje potencjał wzrostowy, ponieważ obszar w...
Sytuacja na rynku - EURUSD. Analizuję ruch cenowy za pomocą poziomów Fibonacciego, ponieważ cena znajduje się dokładnie na swoich poziomach wsparcia, gdzie traderzy ją ustawiają. Zdecydowałem się ustawić ją na zeszły dzień handlowy. Zatem Daily...
Witam wszystkich, para walutowa GBP/USD znajduje się na tygodniowym maksimum, pozostał jeszcze jeden dzień. Handlowałem tą parą tylko na kontach konkursowych z InstaForex, dlatego nie udało mi się handlować z bonusem. Ogólnie rzecz biorąc, obraz...