NZD/CHF. Cześć, koledzy po fachu. Otworzyłem wykres godzinowy, aby ustalić pewne szczegóły. Tak, kurs waluty spadł z poziomu 0,4963 do poziomu 0,4890. Sesja handlowa zakończyła się na poziomie 0,4900. Wskaźnik techniczny MACD znajduje się w...
GBP/USD. Bardzo interesuje mnie, co będzie się działo w handlu w przyszłym tygodniu! Zakładam, że możemy wzrosnąć do około 1.3730, a następnie całkowicie zawrócić na południe. Oczywiście nie ma to 100% pewności, to tylko moje osobiste...
Wykres D1 - para walutowa USDCHF. Struktura falowa na tym wyższym interwale buduje swoją kolejność w dół, wskaźnik MACD ponownie spada poniżej linii sygnałowej w strefie sprzedaży. W zeszłym tygodniu na samym początku ceny wsparciem była pozioma...
Miłego weekendu ! Długoterminowo na USDX niewielu inwestorów zwraca uwagę, ale biorąc pod uwagę obecną tendencję spadkową, szukając potencjalnych średnioterminowych celów, postanowiłem zajrzeć na W1. Na tym interwale czasowym dobrze widać, że...
Witajcie, miłośnicy rynku Forex i udanych transakcji. Obecnie analizuję parę walutową AUD/CHF. Cena na tym instrumencie przeprowadziła ruch na południe od poziomu oporu. Poziom na poziomie 0,52719 stał się dla pary poziomem wsparcia. Wskaźniki na...