Včerejší obchodní den se ukázal jako poměrně nečekaný. Cena páru USD/CHF na zprávách z USA nakreslila výraznou medvědí svíčku a провалилась k dolní hranici rostoucího kanálu v oblasti 0,7950. Odtud dnes dostáváme slušný odraz na sever. Už jsme se...
AUD/JPY Technická analýza páru na 15minutovém grafu. Zde cena na úrovni 113,66 odpracovala maximum TF a odtud korigovala dolů. Síly vystačily jen do středu trendu. Od úrovně 112,19 se cena vrací nahoru. Cena odpracovává protáhlou modrou zónu,...
V každém indikátoru jsou své silné a slabé stránky. Na měnovém páru EURGBP indikátor Išimoku ukazuje svou silnou stránku, která se выражuje tím, že trh se nachází na úrovni 0.85786, což je výše než úrovně linií Senkou Span A 0.85521 a Senkou Span B...
USD/ZAR. Dobrý den. Dolar/Rand se včera docela slušně prošel jižním směrem, i když jsem očekával pokračování severního nastavení. Ale pár znovu přistoupil k testu spodní hranice globálního trendového kanálu, kde se i zastavil. A varianta s pohybem...
Měnový pár NZDJPY. Tento měnový pár nyní obchoduje na úrovni 94.300. Když se dívám na dnešní pohyb vzhůru, velmi chci otevřít prodejní obchod. Možná předbíhám události, ale můj obchodní systém mi napovídá, že nastal moment, kdy je potřeba zavírat...