Silný odraz po prudkém poklesu, pozor na signály překoupenosti Při použití grafu EUR/CHF na timeframe H1 je patrná poměrně výrazná změna cenové struktury. Předtím se tento pár pohyboval relativně stabilně v oblasti 0,9390–0,9405, ale 19. srpna...
Všem ahoj! Samozřejmě jsem včerejší růst Bitcoinu předpovídala, ale vůbec jsem nečekala тестování úrovně 70 000 $. Po takovém impulzu na trhu začne FOMO a kryptoměna bude pokračovat v růstu. K tomu přispějí: Kroky ministerstva financí USA v oblasti...
Novozélandský dolar se znovu aktivizoval a posílil své pozice v měnovém páru NZDUSD. No, včera jsme tak docela slušně šli dolů, ale americký dolar znovu zlevnil. Kupujícím se podařilo vystoupat o něco výš než 0,5920, ale o pokračování růstu je zatím...
Graf období D1 – měnový pár GBPJPY. Na tomto vyšším období vlnová struktura buduje pořádek nahoru. Indikátor MACD se nachází v horní zóně nákupů, ale už je pod svou signální linií. Růst, který zde postupně probíhal, vypadá technicky odůvodněný. V...
Všem příjemný den! Jak jsem i předpovídala, EURUSD se podařilo prorazit důležitou úroveň 1,16. Dnes bude růst měnového páru pokračovat díky souhrnu makroekonomických zveřejnění a dynamice dluhopisového trhu USA: Ministerstvo financí USA oznámilo...