PDA

Zobrazit plnou verzi : RECENZE zajímavých knih

Sasha
21-03-2019, 08:32 AM
RECENZE zajímavých knih

Sasha
21-03-2019, 08:33 AM
dr.Brett N. Steenbarger - Trading na maximum

Sasha
21-03-2019, 08:33 AM
Kniha: Burza je jejich byznys

Sasha
21-03-2019, 08:34 AM
dr.Brett N. Steenbarger: Trading coach 101 lekcí jak se stát sám sobě obchodním psychologem

Trader07
02-08-2019, 07:50 AM
Zdravím, víte mi doporučit nějakou zajímavou knihu o historii na Forexu?

Scalper33
08-08-2019, 09:51 AM
dr.Brett N. Steenbarger - Trading na maximum

Tento autor je sám trader a psycholog a proto v této knize najdete hlavně psychologickou pomoc pro váš trading .Kniha vám nabízí různé strategie a taktiky pro rozvoj vašeho tradingu a různé kognitivní a behaviorální metody které by měly zefektivnit váš trading a skutečně váš trading dostat na maximum jak to je jasné už z názvu.Táto kniha za vás sama nebude dělat obchody ani vám sama nevydělá peníze ne to musíte vy, ale dokáže vám v mnoha věcech pomoci a dát vám návody na které byste sami nepřišli pomoci vám pokud i pomohla mně .

Scalper33
08-08-2019, 09:52 AM
Kniha: Burza je jejich byznys

Začnu tím pozitivním co se mi na této knize líbilo byly zajimavé myšlenky a zážitky obchodníků hlavně z jejich začátků. Nejvíce mě zaujala v každém rozhovoru pasáž kde hovořili o svých potížích na začátku jaké překážky jejich čekali a museli překonávat to je velmi inspirativní hlavně pro začínající obchodníky abys nemysleli, že život se ze všemi mazlí a zisky skáčou jen tak bez práce a překonávání překážek. Je třeba říci, že obchodovat dnes z pohodlí křesla a na počátku 90 let to je velký rozdíl musím uznat, že když jsem si přečetl jak těžké to měli tehdy obchodníci čí už z brokery a informacemi o obchodování z internetem (platit 30000 čk měsíčně za internet) za to jim musím dát skutečně klobouk dolů .Vec která mě na této knize skutečně vytočila byly dvě kapitoly věnovány jednomu daňovému poradci a vyšetřovateli harvardských fondů. Netvrdím, že tato témata nejsou zajímavé pro mě, ale v jiné knize ne s názvem z názvem burza je jejich byznys !!! . Když si koupím knihu BURZA JE JEJICH BYZNYS tak mě zajímají obchodníci a rozhodně ne příběh účetního a vyšetřovatele co neobchodují

Scalper33
08-08-2019, 09:54 AM
dr.Brett N. Steenbarger: Trading coach 101 lekcí jak se stát sám sobě obchodním psychologem

Musím říct, že je to kniha která mě snad ze všech nejvíce zaujala svou hodnotou a myšlenkami a mimořádnou praktičností které jsou v ní obsaženy .Najviac mě překvapilo, že tato kniha vám může pomoci nejen z psychologickými problémy v tradingu, ale jsou v ní množství informací užitečných pro váš osobní život. Kniha vám může pomoci odhalit vaše silné a slabé stránky, překonávat překážky v tradingu a pomocí praktických rad a řešení a postupů je i vyřešit. Já knihu trading coach jsem nepřečetl jen jednou, ale častokrát si některé kapitoly přečtu i znovu

Scalper33
08-08-2019, 10:06 AM
Zdravím, víte mi doporučit nějakou zajímavou knihu o historii na Forexu?

Nejlepší Forex knihy o skutečných událostech
Zde si dovolím dát svůj výběr tří nejlepších knih o forexu z reálného života. Příběhy, které se opravdu udály očima bezprostředních aktérů.

Jordan Belfort; The Wolf of Wall Street
Nick Leeson; Rogue Trader
Simon Kostřava, Forex Case Studies

Trader07
28-08-2019, 08:07 AM
Ahoj, chci se zeptat, zda znáte knihu Forex- jak zbohatnout a nekrást. Vyplatí se koupit?

Scalper33
28-08-2019, 08:08 AM
Ahoj, chci se zeptat, zda znáte knihu Forex- jak zbohatnout a nekrást. Vyplatí se koupit?

Ahoj, četl jsem, je to docela v poho, najdeš tam rozbor, jak co nejefektivnjsí využívat a platformu a vela odborných názorů ať už pro zasčiatočníka nebo pokročilého obchodníka a tuším je už i pokračování.

Thomas
28-08-2019, 02:02 PM
Doporučím ze začátku pročíst tyto publikace:
Tradingem k bohatství A.Elder
Obchodování na komoditních trzích
Kompletní průvodce úspěšného finančníka NaP
Disciplinovaný trader Douglass
Trading in the Zone-Tradingem k bohatství
Larry Williams: Milión dolarů za rok
Manuál forexového obchodníka
Jak vest lidi
Hartman Turek prvni kroky na forexu
Jak se stát intradennim finančníkem
Jak se stát forexovým obchodníkem
Jak dobře investovat do bydlení
Pruvodce uspěšneho člověka
Byznys pro 21 stoleti R.K.
Komoditní Manuál z Praxe
Kiyosaki_Bohatá žena
Kyosaki Zvyšte si sve IQ
Dlouhodobá tajemství krátkodobých obchodů L.W.
Myšlením k bohatství
Og-Mandino-Nejvetsi-obchodnik-na-svete
Robert Kiyosaki - Bohatý táta, chudy táta
Komoditní-manuál-Tomáš-Řepík
Gloria Beck - zakázaná rétorika
T. Kiyosaki, Lechter - Bohaté dítě chytré dítě ( 2003 )
Kiyosaki - Cashflow kvadrant
Penize jsou krasne (Hans-Peter Zimmermann )
Psychologie 23 eKnih v PDF
Kiyosaki_Škola_byznysu
Robotika ve Fin Trzích 2016

Fae
01-11-2019, 11:35 AM
kdo použil poradce, řekněte nám o své zkušenosti