Zobrazit plnou verzi : Intradenní obchodování
Sasha
05-09-2018, 02:04 PM
Zdravím všech komoditních obchodníků. Dovolil jsem si založit tuto diskusní téma z důvodu výměny informací ohledně této formy obchodování
Trader07
09-07-2019, 08:41 AM
Zdravím, začal jsem se věnovat obchodování na forexu podle technické analýzy. no protože jsem akční šlovek na můj vkus se tyto trhy pohybují velmi pomalu. Hledám trh, kde se dá intradenně udělat hodně krátkodobých obchodů a nemít otevřené pozice přes noc. Nějaký svižmý trh, kde s příležitost k obchodování objeví více krát za den. Víte mi prosím poradit?
Scalper33
09-07-2019, 08:42 AM
Zdravím, začal jsem se věnovat obchodování na forexu podle technické analýzy. no protože jsem akční šlovek na můj vkus se tyto trhy pohybují velmi pomalu. Hledám trh, kde se dá intradenně udělat hodně krátkodobých obchodů a nemít otevřené pozice přes noc. Nějaký svižmý trh, kde s příležitost k obchodování objeví více krát za den. Víte mi prosím poradit?
Intradenní volatilitu trhi jsem zatím nezkoumal, ale pokud jsou pro tebe pohyby málo vytěžil, tak bych ti navrhl nejprve přejít na vyšší páku. Rovněž volatilnější jsou futures trhy, nebo kryptoměna.
Poháněno vBulletin® Verze 4.2.3 Autorská práva a kopie; 2025 vBulletin Solutions, Inc. Všechna práva vyhrazena.